Légy velem Te is Spanyolban Otthon!

Kapcsolat - Kása Heni

Kása Heni

+36 30 732 9594 

+34 622 431 251

Nuestro destino nunca es un lugar sino una nueva forma de ver las cosas.

Az úti cél sosem egy hely, hanem egy új látásmód, ahogyan a dolgokra nézünk. 

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Legutóbbi esemény Magyarországon: Előadás a Járatlan Utakon Fesztiválon

Sokak álma Andalúzia megismerése. Szerencsére ma már egyre többen szeretnék saját szervezésben beutazni ezt az Európához mérten is különleges régiót. Megszámlálhatatlan azoknak a helyeknek a száma, amit érdemes felkeresni! Múlt és a jelen harmóniája, féltve őrzött kulturális hagyaték, gasztronómiai kalandok falatokban mérve, és a természet számos ajándéka, amik mind rejtve maradnak egy átlagos turista előtt. Tehát a feladat adott, de miként tudod kihozni a saját Andalúz utadból a maximumot? Mik azok a leggyakoribb hibák, amiket már a tervezéskor elkövethetsz? Csillagtúrák vagy körút? Mennyi napra érdemes jönni? Mikor és mivel utazz úgy, hogy 30 €-ból körbeutazd a nagyobb városokat? Tippek, amikből legalább egyet érdemes választanod!

Az előadásra magammal viszem azokat a tapasztalatokat és mind azt a helyismeretet, amit 2005 óta kint élő magyarként gyűjtöttem össze Spanyolországban. Az eltelt sok-sok idő felét Andalúziában töltöttem, ezért is tudtam alaposan felfedezni ezt a tényleg különleges régiót. Akkoriban még szállítmányozó és logisztikai mérnökként dolgoztam, és bizony a munkám pozitív hatásaként saját utazásaim megszervezésekor is mindig az alábbiakra törekedtem: legyen logikusan felépítve, a legoptimálisabb útvonalon, a rendelkezésre álló idő hatékony beosztásával, és mindezt költséghatékonyan! Azóta már a turizmusban dolgozom, és nagyon sok segítségkérést kapok andalúziai utak egyéni megszervezéséhez. Így van rálátásom mindazokra a hibákra, amiket ilyenkor a legtöbben elkövetnek. Tehát, az előadásom célja az egyéni andalúziai utazások (tervezés) alapos kivesézése, amihez felhasználom független utazói, személyes és szakmai tapasztalataimat is. 

Média: megjelenések és riportok

Eddigi első (!) videóinterjúm a Dél-amerikai utazásomról és a spanyolországi projektemről. Erre a beszélgetésre Attila Méreg invitált, aki a Világjárók Klubja Bécs oldalt vezeti, ahol megannyi utazó és kalandor mesél neki izgalmas történetekről, sztorikról, életekről. Csemegézzetek a videókból, inspirálódjatok, majd húzzatok bakancsot....


Sevilla, séta Andalúzia fővárosában

Erre a különleges sétára Timi invitált, aki a Kalandlista oldal szerkesztője.


A Közelítő magazin arra volt kíváncsi, hogy a világjárvány idején mi a helyzet azokkal, akik a turizmusból, idegenforgalomból élnek? Akiknek tényleg ez az életük? Ők mindezt hogyan élik meg és hogyan élik túl?Laura a turisztikai szegmens különböző képviselőit kereste meg, és az 5 részből álló interjúsorozatban rajtam kívül olyan neves utazókat kérdezett, mint: A sárga ruhás lány, Vándorboy, Travellina, Nagy Károly, a Bono Utazási Központ ügyvezetője


Kultúrtapas - Kultúrális Online Magazin Spanyolországról: Kultúra, Utazás, Gasztro, Spanyoltanulás

Virágos Andalúzia - Azok a csodás córdobai patiók 
Madrid ünnepe: San Isidro, a 439. madridi csoda
Templomos borlovagok a szent városból: Carava de la Cruz
Andalúziában a világ legnagyobb lovas zarándoklata 

Index: Tippeken innen, a hasznos információkon túl az , Magyarország egyik legnagyobb hírportálján

Több, mint 100 bejegyzés a spanyol kultúra, történelem, ünnepek, érdekességek és látnivalók témaköreiben, azoknak akiknek egy átlagos útikönyv nem elég!

Kiknek ajánlom magam, és útjaimat?

Azoknak, akik szeretik az aktív pihenést, akik kíváncsiak a hamisíthatatlan mediterrán élet hangulatára, akiket vonz egy ismeretlen kultúra megismerése, akik bírják a nagyvárosi nyüzsit meg a falusi nyugit, és akiket a tengerparti napfürdőzés mellett egy kis túrázás is fel tud tölteni.

Azoknak, akik nem szeretik a nagycsoportos utazást, és akik nem katalógus nyaralásra vágynak. Azoknak, akik szeretik jól kihasználni az időt, viszont nem akarnak rohanni. De legfőképp azoknak, akik a klasszikus idegenvezetés helyett első kézből szeretnének hallani a spanyol életről, emberekről, kultúráról, szokásokról egy pörgős túravezetés keretében.