.

Üdvözöllek Spanyolországban!

Egy ország milliónyi látnivalóval! Egy ország, amely bárkit könnyen magával ragad, majd örökre rabul ejt! Csillogó tengerpartok, havas hegyek, elbűvölő apró falvak, lüktető nagyvárosok, fiesták és siesták, és az emberekről sugárzó élet szeretete. Sokszínűségének köszönhetően mindenki garantáltan megtalálhatja benne kedvenc szegletét! De merre keresd?

Ebben segítek! Szeretném megosztani mindazt amit látok, hallok és érezek, amióta 2005-ben megérkeztem Spanyolországba. Éltem Madridban, Barcelonában, Sevillában, Malagán és Murciában, így több régiót is könnyedén bejárhattam. De mivel az utazás, és a látni akarás éltet, felfedeztem az ország északi részét, illetve a kevésbé ismert Extremadurát is, így valóban megtapasztalhattam, hogy miben is rejlik ennek az országnak a varázsa. Hobbim? Spanyolország! Szőröstül, bőröstül. Számomra, több, mint 10 év után is, folyamatos meglepetésekkel szolgál, ébren tartja kíváncsiságom a spanyol élet, kultúra és természeti szépségek iránt, és ami a legfontosabb: minden nap mosolyra fakaszt!

Ne csak nézz, hanem láss is! Célom, hogy úgy mutassam be Neked Spanyolországot, hogy a "kötelező látnivalók" mellett, lásd a legautentikusabb helyeket, felfedezd az eldugott szegleteket, és apró részleteket, valamint megismerd a spanyol fiestákat, szokásokat, legendákat és a gasztronómiát is.... mert hiszen, csak így leszel Te is Spanyolban Otthon!

¡Hasta pronto! - Heni

Kiknek ajánlom útjaimat?

Azoknak, akik szeretik az aktív pihenést, akik kíváncsiak a hamisíthatatlan mediterrán élet hangulatára, akiket vonz egy ismeretlen kultúra megismerése, akik bírják a nagyvárosi nyüzsit meg a falusi nyugit, és akiket a tengerparti napfürdőzés mellett egy kis túrázás is fel tud tölteni.

Azoknak, akik nem szeretik a nagycsoportos utazást és akik nem katalógus nyaralásra vágynak. Azoknak, akik szeretik jól kihasználni az időt, viszont nem akarnak rohanni. De legfőképp azoknak, akik a klasszikus idegenvezetés helyett első kézből szeretnének hallani a spanyol életről, emberekről, kultúráról, szokásokról egy pörgős túravezetés keretében.

Jelentkezés On-line

Adatkezelési nyilvántartási szám - (Nemzeti Adatvédelmi és Informciószabadság Hatóság) NAIH-124039