Kérdőív - Madrid szállás

Köszönöm, hogy kattintottál és kitöltöd a kérdőívet!

Miért fontos a véleményed?

Bármerre is utazik az ember, a szervezés egyik legfontosabb része a megfelelő szállás megtalálása. Kiválasztásának szempontjait mindenki saját maga rangsorolja, és utána egyéni kritériumai szerint dönt. 

Habár az igények eltérőek, de egy valami mégis közös: mindenki szeret tippet kapni! Munkám során én is megannyi kérdést kapok madridi szállással kapcsolatban, de mivel én itt élek, viszonylag ritkán vagyok egy hotel vendége. Azt is tudjátok, hogy szenvedélyem a munkám, ezért szeretnék valós információt nyújtani mindenkinek aki Madridba utazik. Te pedig már jártál itt! Ezért szeretnélek megkérni, hogy oszd meg saját tapasztalatod... mert mi lehet ennél hitelesebb?

Köszönöm, hogy ezzel is támogatod munkámat, és köszönöm minden leendő madridi utazó nevében, hogy véleményeddel talán pont Te adsz egy tuti tippet!

Kérdőív

A megadott adatokat nem adom ki harmadik félnek, illetve az infókat, véleményeket csak abból a célból használom fel, hogy ezen a saját magam által adminisztrált honlapon, az adatokat összegyűjtve, azokat lista szerűen közöljem. (Ezt itt nézheted meg: https://www.spanyolbanotthon.com/madrid-szallas/ ) 

A kérdőív kitöltése során bármelyik mezőt kihagyhatod!