top of page

Légy velem Te is Spanyolban Otthon!

Üdvözöllek Spanyolországban!

Kása Heni idegenvezető Madrid Andalúzia

Egy ország milliónyi látnivalóval! Egy ország, amely bárkit könnyen magával ragad, majd örökre rabul ejt! Csillogó tengerpartok, havas hegyek, elbűvölő apró falvak, lüktető nagyvárosok, fiesták és siesták, és az emberekről sugárzó élet szeretete. Sokszínűségének köszönhetően mindenki garantáltan megtalálhatja benne kedvenc szegletét! De merre keresd?

Ebben segítek, ha velem tartasz! Megosztom Veled mindazt amit látok, hallok és érezek, mióta 2005-ben megérkeztem Spanyolországba. Jelenleg Madridban élek, de munkáim kötöttek Sevillához, Malagához, Barcelonához és Murciához is, így több régiót is könnyedén bejárhattam, és bárhova szívesen visszatérek Veled. Mivel az utazás, és a látni akarás éltet, felfedeztem az ország többi részét is, így valóban megtapasztalhattam, hogy miben is rejlik ennek az országnak a varázsa. Hobbim? Spanyolország! Szőröstül, bőröstül. Számomra, lassan majd 20 év után is folyamatos meglepetésekkel szolgál, ébren tartja kíváncsiságom a spanyol élet, kultúra és természeti szépségek iránt, és ami a legfontosabb: minden nap mosolyra fakaszt!

Ne csak nézz, hanem láss is! Célom, hogy a programjaimon úgy mutassam be Neked a választott úti célt, hogy a "kötelező látnivalók" mellett, lásd a legautentikusabb helyeket, felfedezd az eldugott szegleteket, az apró részleteket, valamint megismerd a spanyol fiestákat, szokásokat, legendákat és a gasztronómiát is... mert hiszen, csak így leszel Te is Spanyolban Otthon! 

KAPCSOLAT

Kása Heni

+34 622 431 251

+36 30 732 9594

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter

ÚJDONSÁG!

TOLEDO - UTASELLÁTÓ

Digitális útikalauz egyéni utazóknak! Útmutató Spanyolország legszebb középkori városának felfedezéséhez. A toledói látnivalók bemutatásán túl, hasznos információkkal az utazáshoz (Madridból), és praktikus tippekkel a város megismeréséhez. Mobiltelefonon is könnyen használható toledói térkép sétaútvonalai pedig helyben nyújtanak hasznos segítséget, hogy ne maradjon kis semmi! Hozd ki Te is a legtöbbet egyéni utazásodból!

Toledo Utasellátó, a digitális útikalauz
bottom of page