top of page

Légy velem Te is Spanyolban Otthon!

Üdvözöllek Spanyolországban!

Kása Heni idegenvezető Madrid Andalúzia

Üdv, kalandvágyó utazó! Készülj fel Spanyolország varázslatos felfedezésére, ahol a napsütötte tengerpartok, történelmi városok és ínycsiklandó tapasok csak rád várnak! Hagyd, hogy a spanyol kultúra, a flamenco ritmusa és a helyiek vendégszeretete elvarázsoljon! ¡Vamos! Az igazi kaland most kezdődik!

Kiknek ajánlom oldalam?

Azoknak, akik épp madridi vagy andalúziai utazásukra készülnek, akik bőszen tervezik azt, akik már bőröndjüket pakolják, és akik egyelőre még csak szemezgetnek egy spanyolországi egyéni utazással.

Azoknak, akik szeretnek előre alaposan felkészülni, akik ötleteket merítenek, akik utólag olvasnak utána, és akik épp erre járnak.

Kiknek ajánlom városnéző túráim? 

Azoknak, akik nem szeretik a nagycsoportos utazást, és akik nem katalógus utazásra vágynak. Azoknak, akik szeretik jól kihasználni az időt, viszont nem akarnak rohanni.

De legfőképp azoknak, akik a klasszikus idegenvezetés mellett első kézből szeretnének hallani a spanyol életről, emberekről, kultúráról, szokásokról egy dinamikus városlátogatás keretében. 

KAPCSOLAT

Csak sürgős esetben! 14-18 óra

+34 622 431 251

+36 30 732 9594

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter

ÚJDONSÁG!

TOLEDO - UTASELLÁTÓ

Digitális útikalauz egyéni utazóknak! Útmutató Spanyolország legszebb középkori városának felfedezéséhez. A toledói látnivalók bemutatásán túl, hasznos információkkal az utazáshoz (Madridból), és praktikus tippekkel a város megismeréséhez. Mobiltelefonon is könnyen használható toledói térkép sétaútvonalai pedig helyben nyújtanak hasznos segítséget, hogy ne maradjon kis semmi! Hozd ki Te is a legtöbbet egyéni utazásodból!

Toledo Utasellátó, a digitális útikalauz
bottom of page