top of page

Toledo - digitális útikalauz, térképpel

UTASELLÁTÓ SOROZAT

A Toledo digitális útikalauz egy hiánypótló magyar nyelvű kalauz, magyar utazóknak. Naprakész bő tartalommal, az összes Toledói látnivalóval, lényegretörő leírásokkal, aktuális nyitvatartásokkal, hasznos utazási információkkal és tippekkel. Az on-line Toledo térkép segítségével, pedig Te is könnyen felfedezheted a várost, hiszen az ajánlott útvonalat követve egy fontos látnivaló sem marad ki! Minden egy helyen, garantálva, hogy a maximumot hozzátok ki egyéni kirándulásotokból! 

Toledo a három kultúra városa, digitális útikönyv magyar utazóknak

Ajánló - Toledo

Talán nem nagy merészség azt állítanom, hogy nincs másik olyan spanyol város, amelynek utcáin sétálva, műemlékeinek felfedezése közben ilyen látványosan ismerhetjük meg a spanyol nép és az ország történelmének, több izgalmas fejezetét is. Toledóban könnyedén megérthetjük nemcsak a város, hanem a birodalom felemelkedésének történetét, majd bukásának okait és összefüggéseit.

A város felfedezése olyan, mintha a legszebb Spanyolország történelméről szóló könyvet tartanánk kezünkben, amelyet lapozgatva életre kelnek a régi korok emlékei és legendái. Szűk utcákon bolyongva, kis tereket átszelve, az idők próbáját kiálló kőfalak közt sétálva és a középkori épületekre rácsodálkozva úgy érezhetjük magunkat, mintha a lovagkor kellős közepébe csöppentünk volna bele. A színfalak mögött, pedig még régebbi korokba tekinthetünk vissza. Rómaiak, vizigótok, arabok és zsidók örökségeinek kavalkádja kíséri végig utunkat, amik néma tanúi a mára letűnt, egykor virágzó korszakoknak. Ha egyszer belépünk az ezeréves városkapun, nincs megállás, Toledo, mint egy örvény, pillanatok alatt magával ragad, hogy mi magunk fejtsük meg az ősi titkokat.

Mondják, hogy egy igazán jó könyv olyan, aminek lapjai szinte megelevenednek előttünk. Sorait olvasva azok beszippantanak bennünket a történetbe, és képek nélkül is pontosan látjuk magunk előtt a cselekmények helyszíneit. Toledo pontosan egy ilyen könyv, amit egyszerűen nem tudunk lerakni.

Toledo idegenvezető Kása Heni

Városnéző túrák Toledóban, idegenvezetés magyarul!

FEDEZD FEL VELEM TOLEDO TITAKAIT!

Toledo Utasellátó - digitális útikalauz

Az útikalauzon keresztül Toledóba, Spanyolország egyik legszebb városába invitállak Téged, ahol minden túlzás nélkül, világszinten is páratlan történelmi, kulturális, építészeti és művészeti hagyaték sokasága vár rád. A városban több, mint 100 műemléki épület található, így nem csoda, hogy az Unesco Világörökség része.

Magyar nyelven rettentő kevés információt olvashatunk Toledóról, amit most ezzel a kalauzzal szeretnék pótolni! 25 kiemelt látnivaló leírása, és 18 tematikus múzeum bemutatása mellett, szó esik még a város történelméről, az inkvizícióról, a régi korok mesterségeiről, Grecóról, gasztronómiáról stb. De ezeken kívül összeszedtem mindazokat a hasznos infókat, és tippeket, amik megkönnyítik utazásod, és felejthetetlenné teszik az ott töltött napodat!

Ez az útikalauz nem egy 10 évvel ezelőtt külföldi tucat-útikönyv fordítása, amiben pontatlan leírások és már nem aktuális információk olvashatóak. Ez az útikalauz kifejezetten magyar utazóknak szól, hiszen helyben élő idegenvezetőként pontosan tudom, hogy mire vagy kíváncsi, és mik azok a kérdések, amikre első kézből szeretnél választ kapni!

Ez az útikalauz Neked szól, ha:

  • egy olyan toledói kalauzra van szükséged, ami naprakész és minden hasznos információval ellát.

  • nem elég az a pár sor Toledóról, amit egy átalagos -Madridról szóló- útikönyv végén találsz.

  • nem akarsz órákat tölteni az internet böngészésével, és a találatokat fordítóval olvasgatni.

  • jól jönne egy átfogó, és összeszedett útikalauz a legklasszabb látnivalókról.

  • nem csak kifejezetten a látnivalókról szeretnél tárgyilagos leírást.

  • szeretnél egy direkt magyaroknak írt útikalauzt olvasni.

  • jól jönne pár tipp egy helyben élő, magyar idegenvezetőtől.

  • szeretnéd, hogy a kalauz könnyen elérhető legyen, még a város felfedezése közben is.

  • hasznos lenne egy olyan toledói on-line térkép, amin minden jelölve van.

  • szívesen követnél egy olyan ajánlott útvonalat, ami garantálja, hogy a lehető legtöbbet hozhatod ki toledói kirándulásodból!

Ancla 1

FEDEZD FEL EGYÉNILEG TOLEDÓT!

Ár: 15 euro vagy 5900 forint

Formátum: pdf, 46 A4-es oldal

A képeken 1/2 oldalak láthatók!

PayPal (forint)

PayPal ButtonPayPal Button

A digitális útikalauzt a PayPal-hez csatolt email címeden fogod megkapni!

Revolut vagy átutalás (euro)

Köszönöm! Ellenőrizze postaládáját!

Toledo digitális útikalauz tartalomjegyzék

Ajánló, Hangolódó, Bemelegítő

1. Toledo dióhéjban

2. Toledo történelme röviden

3. Utazás Madridból Toledóba

Vonattal, busszal, privát transzfer, autóval, ingyenes és fizetős parkolók

4. Hasznos infók

Érkezés után, panoráma pont, turisztikai információ, csomagmegőrző, városkártya, telefonszámok

5. Látnivalók – ismertető, belépők és nyitvatartás

Templomok, zsinagógák és mecsetek, Tematikus múzeumok, Városkapuk és hidak, Szobrok

6. Greco nyomában

7. Inkvizíció

8. Toledói acélkardok és pengék

9. Damaszkozás

10. Toledo ünnepe

11. Gasztrofalatok: marcipán és helyi ételek

12. Gyerek program

+1 Térkép útvonallal

Toledo térkép

Miután megnyitod, kék vonallal az ajánlott útvonalat, különböző ikonokkal pedig a látnivalókat, a múzeumokat, a hasznos infókat, és az ajánlott éttermeket látod megjelölve. A csoportosítás és a jelölés sorrendje a digitális útikalauz tartalma szerint halad. A színes ikonok pedig segítenek Neked a gyorsabb keresésben és eligazodásban!

toledo térkép a város felfedezéséhez

A térképen jelölve van egy mindenki által könnyen teljesíthető útvonal, majd egy másik „rétegben” a kibővített séta útvonala. Toledóban járva ne felejtsd el bekapcsolni a telefonodon a helyinformációt, így a térképen láthatod a saját pozíciódat is.

Ha nem szeretnél mindent egyszerre látni, akkor a bal oldali sávban kiválaszthatod azokat a „rétegeket” amiket szeretnél megjeleníteni. Egyszerűen ki / bepipálod amire szükséged van.

toledo térkép használata
bottom of page