top of page

Madrid reptéri transzfer

Válassz kényelmet, gyorsaságot, és magyar nyelvű segítséget az első perctől! Érezd magad Madridban is otthonosan!

reptéri transzfer Madrid

REPTÉRI TRANSZFER

MAGYAR

SÖFŐRREL

35 €-tól

Madridi repülőtéri transzfer szolgáltatás - madrid airport transfer - a hét minden napján!

A reptéri transzfer kiváló választás ha járatod, késő este vagy korán reggel érkezik/indul. Napközben pedig praktikus mindazoknak akik először járnak Madridban, vagy akik nem akarnak a tömegközlekedéshez igazodni. Szintén megéri, ha több bőrönddel érkeztek, és szállásotok csak több átszállással megközelíthető. A madridi metró régebbi vonalain, sok állomáson nincs mozgólépcső!

A 35 euro díj maximum 4 fő + bőröndök, vagy 5 fő + csak kézipoggyász esetén érvényes, Madrid Centro körzetén belül. Ha ennél többen utaztok, kérj ajánlatot!

Milyen adatokra lesz szükségünk a reptéri transzfer foglaláshoz?

  • Utazás(ok) pontos dátuma

  • Járatszám(ok)

  • Szállás pontos címe vagy a hotel neve

  • Utasok és a poggyászok száma

 

Külvárosi outlet centerekbe, illetve a környező városokba - Toledo, Segovia, El Escorial - is tudunk transzfer szolgáltatásokat nyújtani!

Kérj árajánlatot, kompromisszum nélkül!

Adolfo Suárez Madrid–Barajas Airport (MAD)

Madrid, Spanyolország fővárosa és egyben legnagyobb városa közel 3,2 millió lakossal. Madridnak csak egy nemzetközi repülőtere van, amit polgári közlekedésre használnak. A fővároshoz tartozó légikikötőt legtöbbször röviden csak Madrid-Barajas repülőtérnek hívják. Európa második legnagyobb repülőtere, területével csak a Franciaországban található Paris–Charles de Gaulle repülőtér előzi meg. Éves utasforgalma szerint pedig a 6. helyen áll.

Madrid központjától -Puerta del Sol- mindössze 16 km-re helyezkedik el. A repülőtéren összesen 4 terminál található, és általában a Budapestről érkező (vagy oda induló) gépek a T1, vagyis az egyes terminálra érkeznek.

Aktuális reptéri információkat az AENA oldalán találhatsz.

Budapestről közvetlen repülőjáratokat az Iberia, a Ryanair és a Wizzair üzemeltet.

TAXI MADRIDBAN

Madridban közel 15000 hivatalos taxi dolgozik. Ezek fehér színűek, az első ajtót egy piros csík keresztez, ami felett Madrid macis címerét, alatta pedig a taxi számát láthatod. Illetve megfigyelheted, hogy minden taxin van egy nagy fekete betű is, ami a kötelező szabadnapjuk kezdőbetűje (pl. L - lunes - hétfő), értelemszerűen ezen a napon tilos utast fuvarozniuk.

A Barajas repülőtér termináljai kijáratánál folyamatosan várják az utasokat. Innen a taxik fix áron dolgoznak, Madrid központjába, 2024. január 1-től 33 euróba kerül a szolgáltatás (max. 4 fő). A fix tarifa a fővárost körbeölelő M30-as körgyűrűn belül érvényes, de ha az út nem haladja meg a 10 kilométert akkor a minimális díjat kell kifizetni, vagyis 20 eurot.

A központig, forgalomtól függően a menetidő kb 25 - 40 perc.

​Madrid utcáin a zöld fény-es taxikat nyugodtan kézzel is leinthetjük.

A taxi díja (árfolyamtól függően) alig drágább, mint Budapesten. Hétköznap, reggel 7-21 óra között az alapdíj 2,50 € + 1,30 € / km. Hétvégén, és hétköznap az esti órákban az alapdíj 3,15 € + 1,4 €/km.

Minden taxiban van lehetőség kártyás fizetésre, és 20 euróig kötelesek váltópénzt tartani.

Madrid taxi applikációját így keresd: 

VTC MADRIDBAN

A madridi repülőtéren, illetve a városban több VTC szolgáltatásait is igénybe veheted. Az árak ebben az esetben a célállomástól és a bérelt jármű típusától függnek.

Néhány az engedéllyel rendelkezők (ismertebbek) közül: Cabify, Uber, Bolt

A szolgáltatás igénybevételéhez elengedhetetlen az applikációk letöltése.

AUTÓKÖLCSÖNZÉS MADRIDBAN

bottom of page