top of page
Spanyolország városlátogatok és utazás

IDEGENVEZETÉS MAGYARUL

Városlátogatások Spanyolországban

MADRID ÉS ANDALÚZIA

Magyar nyelvű városnéző túrák Madridban és Andalúziában

TEMATIKUS VAGY SZEMÉLYRE SZABOTT VÁROSFELFEDEZŐ SÉTÁK MÁR 2 FŐTŐL!

Kiknek ajánlom túráim?

Azoknak, akik nem szeretik a nagycsoportos utazást, és akik nem katalógus utazásra vágynak. Azoknak akik privát idegenvezetést szeretnének, vagy akik szívesen tartanának egy csak magyar kalandorokból álló kiscsoporttal!

 

Azoknak, akik szeretik jól kihasználni az időt, viszont nem akarnak rohanni. Azoknak, akik egy ismeretlen városban, könnyedén ismerősek szeretnének lenni. Azoknak, akik utazás előtt nem akarnak napokat tölteni az információk böngészésével. Azoknak, akik szeretnének a dolgok mögé nézni, akiket érdekel, hogy merre járnak és éppen mit látnak. Azoknak, akik szívesen fogadnak helyi tippeket, hogy az utazás tényleg élménnyé váljon.

De legfőképp azoknak, akik a klasszikus idegenvezetés mellett első kézből szeretnének hallani a spanyol életről, emberekről, kultúráról, szokásokról egy dinamikus városnéző túra keretében! 

Málaga városlátogatás és idegenvezetés

MÁLAGA 

Andalúzia (hamarosan)

Kiknek ajánlom szolgáltatásaim?

Spanyolország egyéni utazóknak

Egyéni utazóknak

Privát vagy gyűjtőcsoportos. Tematikus, vagy egyéni városlátogató séták és kiránduló programok

spanyolország andalúzia utazási tanácsadás

Privát csoportoknak

Zárt csapatoknak, családoknak, baráti társaságoknak, cégeknek, csapatépítőknek. 6-25 főig. Többnapos programok, egyéni utak szervezése.

Spanyolország Utazási Iroda

Utazási irodáknak

Helyben élő, rugalmas, ügyfélbarát szolgáltatás.  Csoportkísérés, városlátogatások, egész napos kirándulások, programok.

bottom of page