top of page

Búvárkodás és borkóstoló

Látogatás egy magyar tengeri borászatnál

Ha igazán különlegessé szeretnéd tenni nyaralásod, ez a program Neked szól! Látogass el a magyar tengeri borászat központjába, ahol egyedi ízvilágú, tengeri borokat kóstolhatsz, és hasonlíthatsz össze annak eredetijével.

A program L'Estartit gyönyörű kisvárosából indul, amely a Costa Brava egyik legkedveltebb üdülője, és a könnyűbúvárok paradicsoma. A hajókirándulás során élvezheted a Montgri nemzeti park mesés sziklafalinak, öbleinek látványát, valamint láthatod a Medas nemzeti park aranyos szigeteit. Ilyen környezetben kinek nincs kedve a vízbe vetnie magát? Ezt bátran megteheted, hisz magyar nyelvű házigazdád, egyben búvároktató is... sőt mi több, ha bátrabbak közé tartozol, részt vehetsz akár egy kincskereső búvártúrán is.

A hajótúrás borkóstolók privát motoros hajón, vagy vitorláson szervezhetők meg, 6-10 fős kiscsoportoknak, baráti társaságoknak. A fedélzeti borkóstoltatás magyar nyelven történik, így első kézből tudhatsz meg mindent az ElixSea magyar-spanyol tengeri borászatról, és a tengeri érlelésű boraikról. Az összehasonlító borkóstolás során 4 féle bort kortyolhatsz, amelyből kettő tenger alatt érlelt, a másik kettő pedig ugyanannak a két bornak a hagyományos pincében tárolt verziója. Ezáltal a résztvevők megkóstolhatják ugyanazt a bort tenger alatti érlelés előtt, és után is. A borászat Priorat vörösborokat érlelnek, amelyek rendelkeznek a DOQ Priorat" minősítéssel.

 

Részvételi díj: 49 €-tól / fő

HAMAROSAN!

bottom of page