¡Spanyolországi városlátogató séták magyar nyelven!

Üdvözöllek Spanyolországban!

Egy ország milliónyi látnivalóval! Egy ország, amely bárkit könnyen magával ragad, majd örökre rabul ejt! Csillogó tengerpartok, havas hegyek, elbűvölő apró falvak, lüktető nagyvárosok, fiesták és siesták, és az emberekről sugárzó élet szeretete. Sokszínűségének köszönhetően mindenki garantáltan megtalálhatja benne kedvenc szegletét! De merre keresd?

Ebben segítek! Szeretném megosztani mindazt amit látok, hallok és érezek, amióta 2005-ben megérkeztem Spanyolországba. Éltem Madridban, Barcelonában, Sevillában, Malagán és Murciában, így több régiót is könnyedén bejárhattam. De mivel az utazás, és a látni akarás éltet, felfedeztem az ország északi részét, illetve a kevésbé ismert Extremadurát is, így valóban megtapasztalhattam, hogy miben is rejlik ennek az országnak a varázsa. Hobbim? Spanyolország! Szőröstül, bőröstül. Számomra, lassan majd 15 év után is, folyamatos meglepetésekkel szolgál, ébren tartja kíváncsiságom a spanyol élet, kultúra és természeti szépségek iránt, és ami a legfontosabb: minden nap mosolyra fakaszt!

Ne csak nézz, hanem láss is! Célom, hogy úgy mutassam be Neked Spanyolországot, hogy a "kötelező látnivalók" mellett, lásd a legautentikusabb helyeket, felfedezd az eldugott szegleteket, és apró részleteket, valamint megismerd a spanyol fiestákat, szokásokat, legendákat és a gasztronómiát is.... mert hiszen, csak így leszel Te is Spanyolban Otthon!  - Kása Heni

Legújabb programok

Olivaszüret és olivakostoló

Olívaliget látogatás és olívaolaj kóstoló egy magyar termelőnél Spanyolországban

Vegyél részt egy igazán különleges programon madridi tartózkodásod alatt, és használd ki azt a nem minden napi alkalmat, hogy egy helyben élő, magyar termelő kalauzoljon végig. Így biztos lehetsz benne, hogy mindent hallani fogsz, és első kézből tudhatod meg a kulisszatitkokat a bogyókról, és a folyékony aranyról.

A közel két órás élmény egy nagy sétával kezdődik az olajfaligetben, ahol megismerkedünk a több százéves olajfákkal. Eközben bepillantást nyerhetünk az olajbogyó-betakarítás titkaiba, sőt, a bátrabbak ki is próbálhatják a századokkal ezelőtt alkalmazott szüreti módszert...

Majd látogatás teszünk a helyi olajbogyó feldolgozó üzemben, ahol az Extraszűz Zöldarany finom olajait kóstolhatjuk meg. Végigkísérjük az egész folyamatot, attól a ponttól kezdve, hogy az olajbogyó bekerül az üzembe, egészen addig, amíg a folyékony arany ki nem folyik a gépből. Egyedülálló illat- és hangulatélményt nyújt egy ilyen látogatás!

Spanyolország, az örök Fiesta hazája!

1 és 2 napos kiránduló programok Madridból

Tedd színessé Madridi látogatásod télen is!

Egyedi, és különleges MADRIDI programajánlatok! Válassz az egy, vagy kétnapos kiránduló programok közül, amelyek nem csak történelmi városokba, és apró falvakba, hanem a méltán híres spanyol FIESTÁKRA is elvisznek! Bulizz úgy, mint a spanyolok, és térj haza olyan emlékekkel, amiket nem egy katalógusból néztél ki! ;)

Amennyiben valamelyik program mellé madridi városlátogató sétát is kérsz, annak árából 20% kedvezményt kapsz! 

¡Kiscsoportos spanyol körutak, csillagtúrák!

¿Kiknek ajánlom útjaimat?

Azoknak, akik szeretik az aktív pihenést, akik kíváncsiak a hamisíthatatlan mediterrán élet hangulatára, akiket vonz egy ismeretlen kultúra megismerése, akik bírják a nagyvárosi nyüzsit meg a falusi nyugit, és akiket a tengerparti napfürdőzés mellett egy kis túrázás is fel tud tölteni.

Azoknak, akik nem szeretik a nagycsoportos utazást, és akik nem katalógus nyaralásra vágynak. Azoknak, akik szeretik jól kihasználni az időt, viszont nem akarnak rohanni. De legfőképp azoknak, akik a klasszikus idegenvezetés helyett első kézből szeretnének hallani a spanyol életről, emberekről, kultúráról, szokásokról egy pörgős túravezetés keretében.

Légy velem Te is Spanyolban Otthon!

¡Spanyolország egy kattintásnyira!

BLOG SPANYOLORSZÁGRÓL!

https://spanyolbanotthon.blog.hu/

A blogon megtalálható minden olyan plusz tartalom, információ, leírás, saját élmény, stb... amelyek a weboldalra nem férnek ki. Itt olvashatsz spanyol városokról, legendákról, történelemről, úti célokról, fiestákról, szokásokról, azaz mindenről ami Spanyolországgal kapcsolatos.


 Találkozzunk Madridban, és fedezzük fel együtt!

Fél vagy egész napos rendhagyó, városbemutató túrák egy több, mint 10 éve a spanyol fővárosban élő magyar bakancsa nyomán! Gyere, és ismerd meg Madrid igazi arcát, miközben garantáltan olyan érdekességekről hallhatsz, amit máshol nem! Tematikus, és egyénre szabott séták, hogy biztos ne unatkozz! Részletek facebook oldalunkon, és honlapunkon!


Különleges nászutak, különleges pároknak!


ÚJ SZOLGÁLTATÁS: Egyedi, párokra szabott nászútajánlatok Spanyolországban! Teljes körű ügyintézés: repülőjegy és szállásfoglalás, színes program ajánló!