top of page

UTAZÁS MAGYARUL

Körutazások - nem csak -  Andalúziában

EGYÉNI KÖRUTAK - TIPPEK

Andalúzia és Madrid Körutazás tippek 

Körutazások Spanyolország elbűvölő tájain!

Spanyol túrák a terítéken, avagy aktív pihenés egy jó nagy adag mediterrán hangulattal megfűszerezve! Eddig általam "tervezett" körutak és túrák Spanyolországban! 

FIGYELEM! A kiutazás, a helyi szolgáltatások, szállás és az ellátás megszervezése egyénileg történik! Az alábbiak nem utazási ajánlat, csak inspiráció a saját utad megtervezéséhez! 

Andalúzia Örökségei

Aktív utazás

Alhambra palota Granada

7 nap, 7 Világörökség. A túra amely sorra veszi Andalúzia összes kulturális és természeti Világörökségének helyszíneit. Ezen felül bemutatja a régió nemzeti értékeit, hagyományait, miközben útba ejti a leghangulatosabb falvakat is a nagyobb városok "árnyékában".  

Királyok Útján Andalúziában

Kalandtúra

Királyok Útja Málaga túra

Garantált túra, garantált élmény Andalúzia legszebb sziklaszorosában, 100 méterrel a folyó felett! Gyere, és fedezd fel az "El Caminito del Rey" káprázatos látványát! Ne maradj le, és jelentkezz időben, hiszen a Királyok útjára csak korlátozott számban engednek be látogatókat, és a jegyek 3 hónappal előre elkelnek!  

Hosszúlépés

Hosszú hétvége Madridban

Toledo panoráma kilátópont

A spanyol főváros, és a környék legszebb helyeinek felfedezése. Egy felejthetetlen hosszú hétvége városi sétákkal, palotákkal és látványos panorámákkal. Itt semmi sem fakultatív program, hanem minden "kötelező" látnivaló!  

Egy falat Katalónia

Gasztrokaland

Gasztrotúra Spanyolország

Kóstold végig Katalóniát! Pezsgők, borok, sajtok, kolbászok, tengeri herkentyűk, csokik, sütik, és ánizs likőr! Mindezt tradicionális helyeken, varázslatos tájakon, középkori falvak utcáin, és sziklás tengerpart tündöklő öblei közt. Katalónia, ahogy én mutatom! Ez a túra akkor is garantált élményt nyújt, ha már jártál Barcelonában!

Andalúzia Gyöngyszemei

Kalandtúra

Andalúzia egyéni körutazás

Andalúzia gyöngyszemei a legnagyobb gondoskodással válogatva. Pihenés aktív formája, a történelem, az emberi kéz és a természet alkotta remekművek társaságában, amit hamisíthatatlan mediterrán hangulat kísér. Tengerparti napok száma egyéni igény szerint bővíthető! 

El Clásico

Örökzöld

Image by Juan Domenech

Barcelona vs. Madrid - A két nagyváros egycsapásra, és döntsd el Te, melyik számodra a nyerő az örök spanyol riválisok közül! Klasszikus városnézések, laza séták, hogy megismerkedj a két nagyváros ikonikus látnivalóival. Az út során fényt derítesz Girona, Montserrat, Toledo és Segovia városainak ősi legendáira is!

Fele Királyságom

Aktív utazás

Madrid kirándulás El Escorial palota

A spanyol királyság történelmileg fontos helyszínei az ország közepén. Királyi várak, paloták, vadászkastélyok, gigantikus kertek melyek bárkit könnyen ámulatba ejtenek. És ha ezek a falak mesélni tudnának...  

Andalúzia felturbózva

Kalandtúra

Andalúzia körutazás Fehér falvak Montefrío

Andalúzia újragondolva a túrázás és a vidék szerelmeseinek. Fél és egész napos túraválogatás a régió legszebb tájain, mely során a helyi legendák minden lépéssel újra életre kelnek. A túrákhoz szükséges energiát olívafarmok, sonka szárítók, bor és sherry pincészetek biztosítják, a pihenésről pedig mediterrán falusi majorok gondoskodnak.   

bottom of page