Egyéni körutak

Körutazások Spanyolország elbűvölő tájain

Spanyol túrák a terítéken, 

avagy aktív pihenés egy jó nagy adag mediterrán hangulattal megfűszerezve! 

Eddig általam "tervezett" körutak és túrák Spanyolországban! 

Andalúzia Örökségei

Aktív utazás

7 nap, 7 Világörökség. A túra amely sorra veszi Andalúzia összes kulturális és természeti Világörökségének helyszíneit. Ezen felül bemutatja a régió nemzeti értékeit, hagyományait, miközben útba ejti a leghangulatosabb falvakat is a nagyobb városok "árnyékában".  

Andalúzia Gyöngyszemei

Egy kis gasztro, egy kis kaland

Andalúzia gyöngyszemei a legnagyobb gondoskodással válogatva. Pihenés aktív formája, a történelem, az emberi kéz és a természet alkotta remekművek társaságában, amit egy hamisíthatatlan mediterrán hangulat kísér. Tengerparti napok száma egyéni igény szerint bővíthető! 

Királyok Útján Andalúziában

Kalandtúra

Garantált túra, garantált élmény Andalúzia legszebb sziklaszorosában, 100 méterrel a folyó felett! Gyere, és fedezd fel az "El Caminito del Rey" káprázatos látványát! Ne maradj le, és jelentkezz időben, hiszen a Királyok útjára csak korlátozott számban engednek be látogatókat, és a jegyek 3 hónappal előre elkelnek!  

El Clásico - Barcelona vs. Madrid

Aktív utazás

Barcelona vs. Madrid - A két nagyváros egycsapásra, és döntsd el Te, melyik számodra a nyerő a két örök spanyol rivális közül! Klasszikus városnézések újraértelmezve! Laza séták, hogy megismerkedj a két nagy város ikonikus látnivalóival, de könnyen lehet, hogy végül egy eldugott helyen találod magad. Az út során fényt derítesz Girona, Montserrat, Toledo és Segovia városainak ősi legendáira is!

Egy falat Katalónia

Gasztrokalandozás

Kóstold végig Katalóniát! Pezsgők, borok, sajtok, kolbászok, tengeri herkentyűk, csokik, sütik, és ánizs likőr! Mindezt tradicionális helyeken, varázslatos tájakon, középkori falvak utcáin, és sziklás tengerpart tündöklő öblei közt. Katalónia, ahogy én mutatom! Ez a túra akkor is garantált élményt nyújt, ha már jártál Barcelonában!

Hosszúlépés

Hosszú hétvége Madridban

A spanyol főváros, és a környék legszebb helyeinek felfedezése. Egy felejthetetlen hosszú hétvége városi sétákkal, palotákkal és látványos panorámákkal. Itt semmi sem fakultatív program, hanem minden "kötelező" látnivaló!  

Fele Királyságom

Madrid-vidéki kalandok

A spanyol királyság történelmileg fontos helyszínei az ország közepén. Királyi várak, paloták, vadászkastélyok, gigantikus kertek melyek bárkit könnyen ámulatba ejtenek. És ha ezek a falak mesélni tudnának...  

Andalúzia Felturbózva -  Hamarosan!

Kalandtúra

Andalúzia újragondolva a túrázás és a vidék szerelmeseinek. Fél és egész napos túraválogatás a régió legszebb tájain, mely során a helyi legendák minden lépéssel újra életre kelnek. A túrákhoz szükséges energiát olívafarmok, sonka szárítók, bor és sherry pincészetek biztosítják, a pihenésről pedig mediterrán falusi majorok gondoskodnak.